Szerelmi kötés

Azt gondolom, hogy a szerelmi kötés fekete mágia, erőszakkal, a varázslat segítségével kötünk magunkhoz valakit, ezzel gátolva a sors akaratát, a karmánkat összekuszálva, és a másik félt akadályozzunk a szabad akaratában. A rossz cselekedetek mindig visszaütnek, akár a bumeráng, amit másoknak küldünk, kívánunk, azt kapjuk mi magunk is. Mégis, talán létezhet olyan apró varázslat, amelynek segítségével közelebb kerülhetünk a kiválasztottunkhoz.
Sose akarjunk magunkhoz kötni senkit mágiával!
De teremthetünk olyan élethelyzeteket, alkalmakat, amikor ez a személy felfigyelhet ránk, megtetszhetünk neki, ez ugye nem bűn?


Az eredeti, az általam elítélt, és nem javasolt varázslat, ami a neten is sok helyen megtalálható:

Végy két gyertyát, vagy babát. Lehet csuhébaba, vagy magad készítette rongybaba. Nevezd el őket, miközben rájuk lehelsz. Rájuk is írhatod a neveiket. Majd keress egy piros vagy fehér szalagot, tedd össze a két bábut, majd 13-szor tekerd őket körbe, majd köss rájuk kilenc csomót.
Ezután tedd el őket biztonságos helyre, hogy semmi veszélynek ne legyenek kitéve. Ha már nem akarod a kötést vágd el a szalagot.

Általam javasolt, helyzetjavító kis ügyeskedés

Tarts a szerelemre ráhangolódó napot!
Hogy ez mit jelent?
Olvass szerelmes regényt, de inkább nézz ezen a napon romantikus filmet, többet is egymás után, hangolódj a szerelemre. Fontos, hogy ne foglalkozz munkával, tanulással, gondokkal, ne zavarjon a család, a testvérek, ne civakodj, légy optimista. Érezd, hogy a szerelem rád talál, a kedvesed már keres. A filmbeli érzések a valóságban is megtalálnak, puszikat, öleléseket, csókokat kapsz az imádott fiútól.
Hogyha nincs kiválasztottad akkor az arcát ne lásd a kedvesednek, csak azokat a jellemzőket, amit szeretnél, hogy a kedvesed rendelkezzen velük. Például széles váll, jó illat, izmos fenék, magasság, stb.

Képzeld el az áhított fiút, képzeld, hogy találkoztok egy olyan helyszínen, akár iskolában, akár szórakozóhelyen, parkban, bárhol, ahol felszokott bukkanni. Képzeld el, hogy rámosolyogsz, és ő visszamosolyog, miközben észreveszi mennyire vonzó vagy. Ha ez megvan, lépj tovább.
Képzeld el, hogy a fiú megszólít (te is megszólíthatod!) és szóba elegyedik veled, te pedig természetességgel, jókedvvel kezdesz vele beszélgetni, és igent mondasz, amikor randira hív.
Ajánlott piros gyertya égetése eközben, amire előtte belekarcolod a szerelem szót. Ezt másra ne használd, csak akkor gyújtsd meg ha vizualizálsz, lehet ezt a dolgot hetente többször is elvégezni. Azonban már egy alkalom is mozgósítja az energiákat. (A vörös gyertya helyett kipróbálhatod a rószaszín gyertyát is, a romantika színét.)

A szobádban legyenek párosak a tárgyak, elhelyezhetsz egy szerelmespárt ábrázoló szobrot, képet, műalkotást. Hordj többször egy-egy piros ruhadarabot, lehet ez felső, egy sál, vagy más kiegészítő, a vörös a figyelemfelhívás, a szerelem és szenvedély színe. Általánosságban készülj fel a szerelemre, párkapcsolatra, száműzz a fejedből olyan gondolatokat, amik azt sugallják, nem vagy vonzó, nem tetszel a férfiaknak, ez a hibád, az a hibád, görbe a lábad, nagy az orrod, stb.
Hidd el, az igazi szépség belülről fakad.
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, emeld ki az előnyös testrészeidet, légy optimista, beszélgetős, mert ez maga is már fél siker. A férfiak, fiúk, ki nem állhatják a nyavalygós, mindig panaszkodó, vagy másokat csak sértegető lányokat. Ezek a tulajdonságok elriasztják őket.
Légy nő, hogy a férfi rád találhasson.



© Frank-Misa Niobé

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyetértek a gondolataiddal. A mágia valóban visszaüthet, de a tanácsaid jók.

Frank-Misa Niobé írta...

Köszönöm szépen.

Megjegyzés küldése